Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’

Vraag het de mediator: ‘De verhuizing bezorgt me een burn-out en mijn baas helpt niet’

De verbouwing van Lynne haar huis kost veel tijd en energie. Haar ex wil dat ze zo snel mogelijk vertrekt, maar haar baas wil haar niet nog meer vrij geven. Ze vraagt mediator om hulp.

Lynn wil scheiden van haar man Christophe. Ze zoekt en vindt een baan waarmee ze zichzelf kan onderhouden en koopt een knus eigen huisje. De verbouwing kost echter veel meer tijd en energie dan ze dacht. Christophe wil dat ze zo snel mogelijk vertrekt, maar haar baas, Roel, wil haar niet nog meer vrij geven. Lynn heeft geen idee hoe ze haar huis op tijd bewoonbaar moet krijgen. Welkom bij een nieuwe casus van Gedoe op de werkvloer.

Lynn: ‘Ik wist niet dat er bij zo’n verbouwing zo veel kwam kijken. Mijn nieuwe woning is een authentiek dijkhuisje, het ligt schitterend. Er moet nog wel veel aan verbouwd worden en hoewel mijn klusjesman heel zelfstandig kan werken, moet ik er toch steeds naartoe om aan te geven hoe ik...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van Viva. Lees het hele artikel hier verder. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »