Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij'

Vraag het de mediator: 'Ik wil er zijn  voor mijn zoon maar mijn bazin geeft me geen vrij'

Erica is een alleenstaande moeder van de 14-jarige Niels en de 12-jarige Frieda. Ze werkt fulltime, maar als ze hoort dat Niels hasj gebruikt, wil ze minder gaan werken om vaker bij haar kinderen te kunnen zijn. Haar baas Michaëla vindt dat maar onzin.

Erica:‘Na de scheiding wilde ik wel alimentatie voor de kinderen, maar niet voor mezelf. Ik kan mijn eigen broek ophouden. De consequentie was dat ik fulltime moest gaan werken. Ik vond een baan in de winkel van Michaëla en daar zit ik nog steeds. De kinderen zijn oud genoeg om na school alleen thuis te zijn en tijdens het avondeten praten we gezellig bij. Tenminste, dat dacht ik. Ik dacht dat de kinderen me alles vertelden. Maar vorige week hoorde ik van Niels’ decaan dat ze hasj in zijn locker hebben gevonden. Niet zo veel, maar toch. Ik keek er wel van op. Toen ik Niels erop aansprak, kreeg ik...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van Viva. Lees het hele artikel hier verder.  

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »