Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?'

Vraag het de mediator: 'Ik wil na de scheiding weer daten maar hoe?'

Een jaar na scheiding is Eline klaar om te daten maar komt ze Francoise tegen. Ze weet niet hoe ze hier mee om moet gaan en vraagt mediator Michiel om advies

Een jaar na haar scheiding van Eline is Francoise toe aan een nieuwe relatie en ze besluit dat het uitgaanscircuit de beste plek is om iemand te ontmoeten. De eerste de beste avond komt ze Francoise tegen en daardoor durft ze niet meer met andere vrouwen te flirten. Wat moet ze nou doen? Daten via internet ziet ze echt niet zitten.

Francoise: ‘Ik dacht dat Eline en ik ons hele leven bij elkaar zouden blijven. We vulden elkaar zo goed aan. Eline is avontuurlijk en daarmee haalde ze mij uit mijn comfortzone. Ik ben evenwichtig en daarmee gaf ik haar een stabiele basis. Toen ze zei dat ze niet genoeg zichzelf kon zijn in onze relatie kwam dat als een donderslag bij heldere hemel. Het deed zo’n...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van Viva. Lees het hele artikel hier verder. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »