Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!'

Vraag het de mediator: 'Ik zag mijn collega op Tinder!'

Sinds Tina bij toeval het Tinderprofiel van haar collega Chris heeft gezien, weet ze niet hoe ze zich tegenover hem moet gedragen. Ze vraagt mediator Michiel om advies.

Sinds Tina bij toeval het Tinderprofiel van haar collega Chris heeft gezien, weet ze niet hoe ze zich tegenover hem moet gedragen. Chris vermoedt wel dat er zoiets speelt en hij wil de lucht graag klaren. Maar stel dat ze zijn profiel helemaal niet gezien heeft, dan zet hij zichzelf onnodig voor schut.

Tina: ‘Ik ben toch zo geschrokken! Ik ben echt niet preuts hoor, maar om zoiets van je eigen collega te zien, dat is toch wel lastig. Ik ben gelukkig getrouwd met Nico, dus dat ik op Tinder zat te kijken, dat kwam door Natascha. Die is altijd met mannen in de weer en laatst had ze mij dus overgehaald om mee te doen met ‘kerels checken’. Dikke pret natuurlijk, we deden het haast in ons broek van het lachen. Tot ik opeens een foto van mijn naaste collega Chris zag, iemand die ik alleen netjes in pak ken. Nou, deze foto liet niets te raden over. Natascha begon meteen met een uitgebreide analyse, maar ik wist niet waar ik kijken moest. Hij schreef...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van Viva. Lees het hele artikel hier verder. 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »