Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’

Vraag het de mediator: 'Mijn baas wil niet dat ik nog langer thuiswerk’

Cassandra werkt al een jaar drie dagen in de week thuis, zodat ze er altijd voor haar 5 jonge kinderen kan zijn. Haar nieuwe baas wil dat ze vaker op kantoor komt. Ze vraagt mediator Michiel om advies.

Cassandra werkt al ruim een jaar 3 dagen per week thuis, zodat ze er altijd voor haar 5 jonge kinderen kan zijn. Alleen op dinsdag gaat ze naar kantoor. Haar nieuwe leidinggevende Dick heeft al aangekondigd dat hij haar veel vaker op kantoor verwacht. Maar hoe moet dat dan met de kinderen?

Cassandra‘Ik ben een alleenstaande moeder van 5 jonge kinderen. De vader is uit beeld, dus ik moet alle ballen alleen in de lucht houden. Gelukkig komt mijn moeder dinsdag altijd oppassen. Dan kan ik naar kantoor om te overleggen met mijn leidinggevende en om de teamvergadering bij te wonen. De overige 24 uur werk ik thuis. Ik doe wetenschappelijk onderzoek, bijna alles via internet, dus dat kan prima. Ik hou al mijn gewerkte uren zorgvuldig bij, ik noteer alles. Maar het is natuurlijk niet...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van viva. Lees het hele artikel hier verder.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »