Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag'

Vraag het de mediator: 'Mijn ex begint meteen met schreeuwen als ik hem iets vraag'

Anouk komt net uit een ‘ruzie-relatie’ met Hans. Ze wilt nu op een rustige manier met hem communiceren maar Hans weet het telkens weer tot een ruzie te maken. Ze vraagt mediator Michiel om hulp.

Anouk komt net uit een ‘ruzie-relatie’ met Hans. Nu ze op zichzelf woont, is ze vastbesloten om op een rustiger manier met hem te communiceren. Dat is beter voor haarzelf en vooral voor de kinderen. Helaas kent Hans al haar zwakke plekken en weet hij haar telkens toch weer tot ruzie te verleiden.

Anouk: ‘Gisteren staat hij aan de deur en begint hij direct te schelden dat ik de verkeerde kleertjes heb meegegeven en zo. Vroeger zou ik daar meteen tegenin zijn gegaan, ik bedoel, wie denkt hij wel niet dat hij is om zo tegen me tekeer te gaan, toch? Ik heb alle recht om me te verdedigen. Maar ja, dat zou dus tot ruzie leiden en dat wil ik niet meer. Nu vraag ik...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van Viva. Lees het hele artikel hier verder. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »