Recent toegevoegd
Sluiten
Geen producten gevonden...

Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen'

  • Geplaatst op
  • Door Viva
  • Geplaatst in Viva
  • 0
Vraag het de mediator: 'Mijn vriend walst zo over me heen'

Tientallen keren heeft Lonneke haar partner Kees duidelijk gemaakt dat hij niet zo boven op haar moet zitten, dat hij haar wat ruimte moet geven. Ze vraagt mediator Michiel om advies.

Tientallen keren heeft Lonneke haar partner Kees duidelijk gemaakt dat hij niet zo boven op haar moet zitten, dat hij haar wat ruimte moet geven. Kees doet zijn best, maar het gaat zo tegen zijn gevoel in, dat hij binnen de kortste keren weer terug is in zijn oude rol. Ondanks jarenlange worstelingen en talloze gesprekken is er in feite niets veranderd.

Lonneke: ‘Kees is een hele zorgzame man. Hij is continu bezig om mij te verwennen. Ik hoef maar te zuchten en hij komt al met een kopje thee aanzetten. Hij koopt kaartjes voor een concert zonder dat met mij te overleggen en verrast me met dinertjes in de duurste restaurants. De eerste maanden van onze relatie vond ik zijn zorgzaamheid natuurlijk heerlijk. Wie wil er nou niet door een man in de watten gelegd worden? Maar op een gegeven moment begon het me te benauwen. Hoe lief je...'

 

Elke week geeft mediator Michiel advies aan de lezers van viva. Lees het hele artikel hier verder. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Online bestellen
Taal
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »